Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Date cu caracter personal

Tot mai multe societăți se preocupă de conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat vă oferă consultanță juridică privind legislația, standardele de bune practici și tehnologiile de confidențialitate. Totodată oferim consultanță cu privire la monitorizarea salariaților, istoricul apelurilor; prelucrarea datelor de trafic; transferul de diverse categorii de date în străinătate; accesul la datele personale de către personalul din cadrul societății; crearea de baze de date care să conțină datele persoanelor vizate și utilizarea acestor baze de date de către alte entități decât entitatea care a colectat datele; accesul la fișiere de tip cookie, respectarea datelor în lumea de cloud computing.

Sfatul nostru juridic este corect, clar și pragmatic. Noi vă oferim o abordare practică și rentabilă, dar și soluții ușor de înțeles.

Suntem de asemenea adepții reprezentării intereselor dumneavoastră în relațiile cu autoritățile  și furnizarea de servicii de protecție civilă și penală în cadrul procedurilor legale de încălcări ale securității.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat vă poate ajuta cu notificarea privind intenția de prelucrare a datelor cu caracter personal, depunerea de cereri privind emiterea unor autorizații referitoare la transferul în străinătate al datelor cu caracter personal, soluționarea cererilor de acces informații a persoanelor vizate și de opoziție, plângerea persoanelor ale căror date cu caracter personal fac obiectul unei prelucrări adresată autorităţii naţionale de supraveghere.

 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.