Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Despăgubiri pasagerilor aerieni în UE

Refuzul la îmbarcare și anularea sau întârzierea prelungită a zborurilor pot cauza pasagerilor aerieni dificultăți și neplăceri grave. IONAȘ MIHAELA- Cabinet de Avocat vă poate ajuta pentru ca drepturile dumneavoastră legale să fie respectate

IONAȘ MIHAELA - Cabinet de Avocat ajută pasagerii aerieni să obțină compensații pentru zborurile întârziate, anulate sau suprarezervate. Noi luptăm pentru pasangerii aerieni în vederea obținerii compensațiilor la care au dreptul.

Dificultățile și neplăcerile cauzate pasagerilor de anularea zborurilor ar trebui să fie minime. Acest obiectiv poate fi atins prin informarea pasagerilor, de către transportatorii aerieni, cu privire la anulări înaintea orei de plecare prevăzute și, în plus, prin oferirea de posibilități de redirecționare, astfel încât pasagerii să poată face alte rezervări. 

În cazul în care acest lucru nu este posibil, operatorii de transport aerian trebuie să despăgubească pasagerii, cu excepția cazurilor în care anularea survine în circumstanțe excepționale, care nu pot fi evitate în pofida tuturor măsurilor rezonabile adoptate.

Pasagerii ale căror zboruri sunt anulate au posibilitatea de a obține rambursarea costului biletelor sau redirecționarea în condiții satisfăcătoare și să beneficieze de servicii corespunzătoare pe durata așteptării unui zbor ulterior. 

IONAȘ MIHAELA - Cabinet de Avocat vă poate ajuta în procesul de obținere a despăgubirilor în următoarele cazuri:

  • refuz la îmbarcare
  • anularea zborului
  • întârzierea prelungită a zborului
  • declasare pasageri
  • neinformare pasageri.

    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.