Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Drept execuţional penal

Vă puteți pierde libertatea, dar nu vă pierdeţi drepturile.

Închisoarea poate fi un moment dificil şi confuz pentru deținuți și familiile lor. Deținuții se simt adesea neputincioși atunci când ajung prima dată în închisoare și nu știu cui să se adreseze pentru ajutor. 

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat oferă asistență condamnaţilor cu privire la chestiuni de rutină, precum situaţii mai complicate, specializate referitoare la drepturile deținuților, pe întreaga durată a executării a pedepselor, de la momentul pronunţării definitive a hotărârii de condamnare şi până la finalizarea executării, în diversele sale forme.

Suntem avocați inteligenți, cu mințile ascuțite, duri și fermi în reprezentarea juridică a clienților noștri, diligenți și neînfricați în lupta împotriva autorităților, dedicați în relațiile cu clienții. Ne ocupam în mod proactiv pentru ca drepturile deținuților să fie respectate și oferim servicii adecvate.

Noi înțelegem că toți clienții noștri sunt diferiţi, cu nevoi diferite, și faptul că unele persoane pot solicita sprijin suplimentar în cazul în care se simt deosebit de vulnerabile sau în imposibilitatea de a face față cu viața în închisoare. 

Pentru IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat sunteţi mai mult decât un număr și de aceea muncim din greu pentru a adapta serviciile noastre la persoana din spatele condamnatului.

Noi asistăm condamnaţi în rezolvarea dificultăților cu autoritățile în cel mai rapid și mai eficient mod posibil. 

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat se străduieşte să rezolve problemele prin corespondență cu închisoarea, prin utilizarea plângerilor şi contestaţiilor. Dacă prin aceste abordări problema persistă, suntem calificați să vă asistăm în faţa instanţelor de judecată naţionale. În cazul în care rezultatul nu este cel dorit, vă vom sfătui cu privire formularea unei cereri Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Noi vom fi întotdeauna sinceri cu dumneavoastră. Puteți avea încredere în noi să acționăm în interesul dumneavoastră, indiferent de natura cauzei.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat a dovedit că este extrem de eficient în reprezentarea clienților săi în ceea ce privește dreptul execuțional penal și acționează în numele acestora în chestiuni legate de:

  • Plângeri
  • Contestații

    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.