Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Drept Penal

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat înțelege pe deplin impactul uriaș al unei anchete penale şi al unui proces pentru clienţii săi.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat este inexorabil în urmărirea argumentelor juridice pentru excluderea probelor obţinute în mod illegal, achitarea clienţilor, încetarea procesului penal sau a altor aspecte procedurale care pot duce la căştigarea procesului pentru client cât mai curând posibil.

Abordarea noastră este constructivă și clară. Vom asculta și apoi să vă vom spune care este situaţia dumneavoastră din punct de vedere legal, vă vom explica drepturile și obligațiile în mod clar și fără echivoc. 

Vă vom explica într-un limbaj simplu de ce propunem un anumit curs de acțiune și riscurile care ar putea fi implicate. 

Dacă vă declaraţi "nevinovat", vom pregăti dosarul pentru proces. Ionas Mihaeala – Cabinet de Avocat vă oferă un serviciu complet de consultanță de specialitate și asistare/ reprezentare la secția de poliție, judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de camera preliminară, instanţa de judecată, indiferent de natura sau gravitatea cazului dumneavoastră.

Ne angajăm (asistența juridică) de muncă penală privat și comunitatea finanțate. Indiferent de ce infracțiune sunteți acuzat, vă vom oferi același nivel ridicat de conștientizare, profesionalism și independența în consilierea dumneavoastră.

Experienţa, împreună cu angajamentul și dinamismul îşi dau concursul pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pentru clienții noștri.

Reputaţia noastră este construită pe rezultate și pe hotărârea noastră de a promova relaţii profesionale durabile cu clienţii.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat ştie că clienții trebuie să fie în măsură aibă încredere și să dezvolte o relaţie cu avocatul lor foarte repede, atât la nivel personal cât și profesional. 

Cazul dumneavoastră va fi tratat cu sensibilitate. Abilitățile noastre legale vă vor asigura că aveți o reprezentare dinamică, sfaturi valoroase și sprijin consistent, astfel încât să știi la ce să vă așteptaţi.

Noi lucrăm mereu pentru a minimiza consecințele cu care se confruntă clienții noștri. Vă vom explica întreaga procedura și vom dezvolta împreună o strategie agresivă de luptă împotriva acuzațiilor care vi se aduc.

Vom asculta care sunt preocupările dvs. și ne vom face timp pentru a vă explica modul în care legea se aplică situației dumneavoastră. Cel mai important, vom lupta pentru drepturile dumneavoastră.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.