Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Infraţiuni contra vieții

Dacă dumneavoastră sau cineva pe care cunoaşteţi este acuzat ca a cauzat moartea unei alte persoane, atunci aveţi nevoie de cea mai bună mai bună echipă de partea dumneavoastră.

Crimele din zilele noastre, în multiplele sale forme și varietăţi, creează avocatului provocări formidabile, care necesită înțelegere a probelor medicale, științifice și tehnice, derivate dintr-o gamă tot mai mare de discipline și specializări, precum și o înțelegere subtilă a psihologiei.

Aceste cazuri necesită în mod natural cel mai înalt nivel de calificare și experiență deoarece instanţa de judecată poate condamna inculpatul la pedeapsa de până la 25 ani închisoare sau chiar la detenţiunea pe viaţă.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat va utiliza calificarea și compasiunea sa pentru un efect maxim.

Suntem prezenţi în sălile de judecată apărând persoanele acuzate de infracţiuni contra vieţii: omorul, omorul calificat, uciderea la cererea victimei, determinarea sau înlesnirea sinuciderii, uciderea din culpa. 

În cazul în care clienții noștri sunt în arest, vă vom asigura cu întrevederi regulate.

Poliția cheltuieşte resurse imense pe investigațiile infracţiunilor contra vieţii în timp ce avocații din oficiu sunt limitaţi din punct de vedere financiar.

O parte din planificarea strategică a dosarului implică luarea în considerare în detaliu a problemelor probabile, cum ar fi sănătatea mintală, martorii anonimi și necesitatea expertizelor.

Noi înțelegem presiunile extraordinare cu care se confruntă cei acuzați de crimă și a familiilor lor. Noi înțelegem de asemenea, că cazurile infracţiuni contra vieţii nu pot fi apărate fără o pregătire completă și analize din partea experţilor.

Avem experienţă atât în calitate de apărători ai inculpaţilor, cât şi în calitate de avocat al membrilor de familie al victimelor.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat înţelege cât este de devastator să pierzi un membru de familie care a fost victima unei infracţiuni contra vieţii. Noi vă ajutăm să obţineţi despăgubiri pentru pierderea suferită de la făptuitor și de la orice persoană sau autoritate care are responsabilitatea legală de a plăti pentru sau împreună cu făptuitorul.

Prima noastră preocupare este de a oferi alinare pentru familia victimei. Vom da dovadă de compasiune pe toată durata procesului şi vă vom ghida în aceste momente dificile.

 

În cazul în care asistăm familia victimei, oferim un serviciu complet și pregătim dosarul temeinic, cu scopul de a avea un proces eficient și eficace.

Suntem adepţii colaborărilor cu experţi în toate cazurile în care sunt implicate problemele științifice sau medico-legale.

Suntem mândri de reputația noastră în acest domeniu, pe care ne aşteptăm să fie susținută şi în viitor.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.