Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Drept societar

Dreptul societar este un domeniu complex. Schimbările frecvente ale legislației necesită o monitorizare atentă, dar noi monitorizăm, studiem și interpretăm concis aceste evoluții pentru clientii nostri. Livram solutii clare, practice în conformitate cu obiectivele afacerii dumneavostră şi obligațiile legale.

În toate domeniile de activitate, unul dintre atributele noastre cheie este atenția la detalii, și nicăieri acest lucru nu este mai necesar decât în ​​domeniul dreptului societar. Aici, cunoștințe, experiență, înțelegere și fiabilitatea se combină pentru a vă oferi ceea ce toate organizațiile au nevoie de: încredere şi siguranţă.

Ca antreprenor, aveți nevoie de sfatul unui avocat care înțelege cu adevărat provocările cu care vă confruntați și riscurile pe care trebuie să vi le asumaţi pentru ca afacerea dumneavoastră să crească.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat vă oferă consiliere proactive concentrându-se pe strategiile și operațiunile care definesc viitorul clienţilor. Noi utilizăm experiența și resursele noastre pentru a ne ajuta clienţii în atingerea obiectivelor lor în pofida peisajului de afaceri în continuă schimbare. 

De asemenea, recunoaștem că viața de afaceri este mult mai mult decât tranzacții și ne mândrim cu faptul că devenim consilieri de încredere pe termen lung și stabilim relații profunde cu clienții. Noi înțelegem că clienții noștri se confruntă cu provocări complexe de management juridic și a riscurilor și trebuie să aibă încredere în consilierii lor legali. 

Sfătuim societăţile și directorii lor privind întreaga gamă de probleme de drept societar și îi ghidăm în faţa provocărilor.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat vă vom ghida prin fiecare etapă a vieții societăţii, asigurându-vă că îndepliniţi toate cerințele legale relevante. Experiența noastră este extraordinară și angajamentul nostru, un serviciu de neegalat.

Scopul nostru este să asigurăm clienților noștri soluţii adaptate, sfaturi practice, ținând cont de contextul afacerii lor. În special, vom furniza o privire de ansamblu, fără a uita de potenţialele riscuri reputaționale, și vă vom consilia cu privire la prevederile legale aplicabile.

Noi recunoaștem că nevoile clienților noștri cer de multe ori prezenţa la birou dincolo de o zi de muncă standard. Deci, ne asigurăm că suntem accesibili clienților, oferind capacitatea de reacție a unui mici firme, legislaţie actualizată împreună cu resursele unei firme la nivel naţional. Suntem la curent cu evoluţia legilor și ne asigurăm că clienții noștri sunt pregătiți pentru a le rezolva.

Noi credem că vom adăuga valoare dincolo de cea oferită de cele mai multe firme de avocatură şi ne va bucura posibilitatea colaborării cu dumneavoastră şi asistării în abordarea noilor provocări cu care vă confruntați.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat vă oferă următoarele servicii juridice în materia dreptului societar includ:

Consultanţă juridică 

Operaţiuni privind Registrul Comerţului

Atestare

Stabilire temporară a sediului


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.