Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Dreptul familiei

familie pe malul marii

Lumea din ziua de azi este în continuă schimbare și plină de provocări, numărul divorțurilor a crescut, tot mai multe cupluri hotărăsc să locuiască împreună înainte de căsătorie și mulți să nu se mai căsătorească deloc, prin urmare a crescut și numărul copiilor din afara căsătoriei, oamenii se recăsătoresc mai ușor creându-se astfel relații de familie mai complexe și dificile.

Toate acestea, și nu numai, au contribuit la o abordare mai nuanțată și sofisticată în gestionarea din punct de vedere legal al relațiilor de familie.

Problemele juridice pot cauza stres nedorit și inutil.

În acest sens, IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat, printr-o abordare realistă, caută soluții practice și eficiente pentru clienți, lucrând îndeaproape cu aceștia. Vom trata toate cazurile noastre cu grijă și sensibilitate, în efortul nostru de a obține cel mai bun rezultat posibil.

Suntem susținătorii soluționării pe cale amiabilă a conflictelor, prin mediere sau prin orice alte mijloace. Cu toate acestea, în cazul în care nu se poate ajunge la un acord între părți, vom lua măsuri imediate și ferme pentru a obține o soluție echitabilă cât mai repede posibil și pentru a proteja intereselor clienților. Aceasta este prima noastră prioritate.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.