Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Copilul și probleme parentale

copil singur pe un scaun in tribuna

Problemele de dreptul familiei pot fi stresante, dar și emoționale, pentru toți cei implicați, adulți și copii lor. Sunt momente dureroase și tulburătoare.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat oferă clienților săi consiliere și reprezentare juridică plină de compasiune și sensibilitate asupra problemelor importante pentru ei și familiile lor.

Încercăm să susținem fiecare client în luarea deciziilor printr-o abordare constructivă și conciliantă.

Cel mai greu este pentru copii să înțeleagă aceste situații. Ei se pot simți pierduți în acest proces. Este important să ne concentrăm asupra acestora și să-i ajutăm să facă față tuturor modificărilor cu care se confruntă în această perioadă din viața lor.

Fiecare părinte dorește cel mai bun pentru copilul său, însă în mijlocul unui divorț sau al unei despărțiri, poate fi dificil pentru acesta să aibă mereu în minte acest lucru.

Astfel, pe lână divorț sau despărțire trebuie să luați în considerare o serie de alte decizii importante: dacă împreună cu soțul sau partenerul dumneavoastră aveți copii, va trebui să luați măsuri în ceea ce îi privește pe aceștia, atunci când se încheie căsnicia sau relația dumneavoastră. 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.