Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Dreptul muncii

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat oferă sfaturi clare și practice cu privire la toate aspectele legate de dreptul muncii, adaptate pentru fiecare client. 

Apreciem că cel mai bun rezultat din punct de vedere legal nu este întotdeauna cel mai bun rezultat pentru clienții noștri. În acest sens, lucrăm îndeaproape cu aceștia pentru a le putea oferi soluții creative care să minimizeze riscurile, dar și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele propuse pe termen lung.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat acționează atât pentru angajatori cât și pentru angajați, acest fapt fiind un real avantaj pentru clienții noștri. Noi înțelegem tacticile, psihologia, dar și motivele ambelor părți. 

Multe litigii sunt adesea soluționate discret și eficient, însă atunci când acest lucru nu este posibil, vă vom apăra drepturile în instanța de judecată. 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.