Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Dreptul muncii: Angajați

Având în vedere că petrecem atât de mult timp la locul de muncă, este important ca, atunci când apar probleme să le rezolvăm cât mai rapid posibil.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat vă oferă sfaturi clare, într-un timp scurt, atât pe baza cunoștințelor juridice de specialitate cât și a capacității de a înțelege interesele clientului raportate la circumstanțele particulare ale speței.

Chiar dacă aveți nevoie de consiliere de urgență pentru o cercetare disciplinară sau negocierea clauzelor contractului de muncă la angajare, suntem gata să vă ajutăm.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat este în măsură să vă sfătuiască cu privire la drepturile dumneavoastră în calitate de angajat, să vă ofere sprijin și să vă reprezinte în eventualele solicitări față de angajator cu privire la nerespectarea clauzelor contractului de muncă, drepturilor salariale restante, plata orelor suplimentare sau daune pentru prejudicial suferit.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat este în măsură să vă ghideze cu privire la concediul pentru creșterea copilului, concedieri, negocierea pachetelor salariale indiferent că sunteți un angajat încadrat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată, ori un antreprenor care desfășoară activități independente.

Vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a stabili care sunt obiectivele pe care doriți să le obțineți având în vedere circumstantele cauzei, perspectivele de carieră și situația dumneavoastra financiară.

În cazurile în care nu este posibilă obținerea unei soluții satisfăcătoare pe cale amiabilă, dorim să vă asigurăm că va vom sustine interesele în instanța de judecată și vom obține cel mai bun rezultat pentru dumneavoastră.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.