Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Dreptul Muncii: Angajatori

Succesul oricărei afaceri depinde de angajarea și menținerea oamenilor potriviți.

Oamenii sunt principalul activ al oricărei companii. Dacă acestia sunt bine motivați, pot avea o contribuție importantă la succesul oricărei afaceri. Totodată, dacă sunt probleme la locul de muncă, aceștia pot provoca atât pierderi financiare cât și reputaționale organizației.

Relațiile de muncă sunt în continuă schimbare, din ce în ce mai diverse, cu foarte multe reglementări, dar și volatile. 

Prin urmare, este esențială anticiparea oricărui conflict de muncă și rezolvarea acestuia, dacă apare, într-un mod cât mai eficient și, dacă este posibil, transformarea unei situații nefavorabile într-o nouă oportunitate și găsirea unei soluții pe termen lung.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat vă oferă consultanță și sprijin pentru a înfrunta problemele legate de ocuparea forței de muncă pe întreaga durata de viață a raporturilor de muncă, de la interviu și negocierea pachetelor salariale până la încetarea contractelor de muncă cât și după terminarea acestora. Gestionarea corectă a acestor probleme este esențială pentru atragerea, stimularea și menținerea celor mai buni oameni.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocatvă acordă asistență juridică în litigile care decurg din astfel de situații și vă oferă de asemenea și sfaturi pentru a evita în viitor astfel de acțiuni în instanță.

Ceea ce vă puteți aștepta de la noi este implicarea unui partener activ, comunicare clară și un accent deosebit asupra obiectivelor afacerii dumneavoastră.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocatdorește să construiască relații puternice cu scopul de a fi un consilier de încredere pentru afacerea dvs. și să vă ajute să gestionați eficient relațiile cu angajații cu întreruperi minime pentru operațiunile lor de zi cu zi dar și pentru planurile de afaceri pe termen lung.

În acest mod vom reuși să vă oferim soluții prompte, strategice, și eficiente din punct de vedere al costurilor în ceea ce privește conflictele de muncă, evitarea litigiilor și apărare, precum și elaborarea și implementarea politicilor și procedurilor de dreptul muncii.

Vrem să facem parte din echipa dumneavoastră și să vă ajutăm la creșterea afacerii.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.