Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Protecția consumatorilor

Cele mai multe companii respectă legea și încheie cu clienții lor contracte echitabile, dar unele nu. Atunci când un profesionist se angajează în fraude sau practici comerciale neloiale, el poate produce mari pierderi consumatorilor.

Poate ați cumpărat un produs care nu funcționează așa cum este prevăzut în instrucţinile de utilizare, sau poate sunteţi hărțuit din cauza unei datorii sau ați plătit taxe ascunse sau comisioane false. Dacă consideraşi că ați fost nedreptățiţi de un profesionist, IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat se asigură că drepturile dumneavoastră sunt protejate.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat se ocupa atât de acţiuni individuale și cât şi de acțiuni colective în efortul nostru de a determina profesioniştii să fie oneşi și de a asigura un tratament echitabil consumatorilor.

Atunci când cumpărați un produs, aveți anumite drepturi în calitate de consumator. Printre cele mai importante drepturi pe care le aveţi sunt dreptul a beneficia de un produs achiziţionat care să funcţioneze precum cel prezentat în reclamă și dreptul de a fi în siguranță atunci când utilizaţi produsul achiziţionat.

De fiecare dată când faceţi o achiziție, o faceţi crezând că veţi primi produsul pentru care aţi platit. Din păcate, nu întotdeauna se întâmplă acest lucru. Este foarte des întâlnită practica unor profesionişti de a profita de consumatori prin fraudă, înșelăciune sau alte practici rea-credință. Consumatorii, victime ale acestor practice, pot suferi financiar și/sau daune grave. Dacă aveți motive să credeţi că ați fost înșelat de un profesionist, este esențial să discutaţi cu un avocat despre situația cu care va confruntaţi.

De prea multe ori, consumatorii se află la mila profesioniştilor. IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat înţelege problemele care îi afectează pe consumatori.

Noi înțelegem legislația care se aplică drepturile consumatorilor. Uneori, e mai ușor atunci când aveți un avocat puternic, care să se lupte pentru drepturile dumneavoastră.

Noi credem că meritaţi să fie trataţi cu demnitate și respect. Ne vom întâlni cu dumneavoastră pentru a afla mai multe despre situația dumneavoastră și a vă oferi sfaturile de care aveți nevoie. Vom depune toate eforturile pentru ca drepturile dumneavoastră să fie respectate, și ne angajăm să vă reprezentăm puternic și tenace atunci când sunteți victima practicilor prefesioniştilor fără scrupule.

Profesioniştii au obligația de a trata consumatorii corect atunci când vând un bun sau un serviciu. Cei care înșelă în mod intenționat consumatorii provocă pagube importante și trebuie să fie trași la răspundere.

Fiecare situație este unică, astfel că o consultaţie de la un avocat experimentat în protecţia consumatorilor este crucială.

Există o lipsă considerabilă de conștientizare cu privire la drepturile consumatorilor și multă confuzie cu privire la legile privind protecția consumatorilor. Realitatea tristă este că mulți consumatori nu își exercită drepturile legale atunci când vine vorba de probleme juridice privind protecţia consumatorilor.

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat acordă asistenţă şi reprezentare în faţa autorităţilor competente şi a instanţelor de judecată, în litigii care au ca obiect protecţia drepturilor consumatorului, având o bogată experienţă în litigiile privind clauzele abuzive în contractele de credit, precum şi în contractele de furnizare a serviciilor din domeniul telecomunicaţiilor.

 

 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.