Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Starea civilă

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat se bazează pe experiență, combinând cunoștințele juridice de specialitate pentru a oferi sfaturi adecvate sau soluționarea litigiilor, în cazul în care este necesar.

Suntem întotdeauna conștienți de faptul că cazurile individuale au implicații mai largi și trebuie să fie luate în considerare într-un context mai general. Având în vedere acestea evaluăm opțiunile și oferim consiliere pragmatică. Avem un palmares de livrare a rezultatelor de care clienții noștri au nevoie.

Noi știm că problemele privind actele de stare civilă pot fi complexe și că rezultatele pot avea implicații largi. Vă oferim sfaturi prudente și clare pentru a asigura un rezultat în timp util, pozitiv. Noi suntem accesibili și lucrăm în colaborare cu clienții pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat are o abordare bazată pe soluții la problemele de stare civilă. Echipa noastră se angajează să ofere clienților un serviciu de neegalat într-o manieră plină de compasiune, profesională și eficientă din punct de vedere al costurilor.

În acest domeniu vă putem consilia cu privire la:

  • asistență juridică în cazul pierderii sau distrugerii actelor de stare civilă
  • înscrierea menţiunilor în actele de stare civilă
  • rectificare, completare sau anulare a actelor de stare civilă ori a menţiunilor înscrise în ele
  • reconstituirea şi întocmirea ulterioară a actelor de stare civilă

 

 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.