Abordarea Noastră

agenda telefon pix pe un birou

Când veţi deveni clientul nostru, vă vom reprezenta eficient şi efectiv în toate litigiile şi situaţiile conflictuale cu care vă confruntaţi. Noi suntem orientaţi spre rezultate, ne plac dosarele dificile. Obţinem, organizăm şi prezentăm probele într-un mod clar şi convingător pentru judecători. Cea mai bună strategie se bazează pe înţelegerea principiilor de funcţionare a mediului de afaceri. Dacă este în interesul clientului nostru, colaboram bine cu alţi avocaţi pentru a obţine cel mai bun rezultat pentru aceştia.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat este condus de un avocat pe deplin implicat, licenţiat şi în ştiinţe economice, cu un master în domeniul dreptului comercial. Are experiență practică de afaceri, fiind manager mai mulţi ani al societăţii la care deţinea şi o parte din acţiuni.

Datorită experienţei în afaceri înţelegem mai bine nevoile şi exigenţele clienţilor noştri. Activitatea noastră de bază este asistarea şi reprezentarea juridică a clienţilor în procese, însă ştim faptul că nu toate problemele legale trebuie rezolvate în sala de judecată. Punem accent pe mediere și negociere în efortul nostru de a rezolva problemele juridice într-un mod amiabil şi profitabil pentru toţi. Înţelegem faptul că un proces presupune costuri mari la care se adaugă încărcătura emoţională la care nu toată lumea este obişnuită. De asemenea, recunoaștem faptul că litigiile sunt necesare uneori pentru a vă proteja interesele și pentru obţine rezultatul scontat.

Pledăm cu pasiune în sala de judecată, iar la birou cautăm soluții. Rezolvăm problemele clienţilor noştri prin procese sau negocieri urmate de tranzacţii. Totodată elaborăm strategii pentru a prevenii viitoarele litigii.

Atât procesele cât şi orice modalitate de soluţionare a conflictelor necesită o atenție deosebită la utilizarea resurselor clientului. Pentru a minimaliza costurile, utilizăm tehnologia în toate activităţile noastre. Investim capital semnificativ pentru a ne asigura că tehnologia noastră este de ultimă generație.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.