Bine ați venit

Bine ati venit - sosire peron

BINE AŢI VENIT LA IONAS MIHAELA – CABINET DE AVOCAT

 

Prin intermediul acestui site – www.ionas-law.ro -  dorim să vă arătăm cum lucrăm, care sunt valorile noastre, să vă oferim o perspectivă asupra culturii noastre.

 

Angajarea unui avocat pentru a vă reprezenta personal sau pentru a acționa în numele familiei voastre, rar este o decizie ușoară. Este important să aveți încredere în avocatul care lucrează pentru voi, să aveți încredere că avocatul a înțeles obiectivele voastre și modul în care doriți să le atingă. Acest lucru înseamnă să găsiţi un avocat care să îşi facă timp să vă cunoască și să aibă grijă de interesele dumneavoastră, să vă respecte deciziile şi valorile.

Fie că afacerea voastră este deja consacrată sau sunteţi la început de drum, decizia cu privire la avocatul pe care îl veţi angaja este una importantă. Avocatul ar trebui să facă viața mai ușoară. Unii se vor asigura pur și simplu că respectaţi legea; noi mergem mai departe și vă oferim sfaturi proactive, practice, vă ajutăm să creşteţi afacerea, motivaţi angajaţii, mulţumiţi acţionarii.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat este o firmă de avocatură din Cluj-Napoca care se distinge prin atitudinea modernă, progresivă şi faptul că îşi face timp pentru a vă cunoaşte personal pe dumneavoastră şi afacerea pe care o conduceți. Astfel vă putem consilia în mod eficient şi personalizat, dezvoltând relații de încredere pe termen lung. 

Dorim să dezvoltăm un concept de servicii legale care să dureze toată viaţa. Suntem aici pentru a oferi consultanţă atât personelor fizice, cât şi personelor juridice de-a lungul existenţei lor.

Având în vedere că lumea în care trăim este în continuă mişcare și mediul de afaceri cu care se confruntă clienţii noştri este ostil, experiența noastră crește continuu odată cu nevoile acestora. IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat se obligă să fie atent la orice schimbare pentru a se adapta în mod constant la noile legi și regulamente, situaţii și provocări.

Fiecare din clienţi noştri au probleme şi nevoi unice, în afaceri sau din cauza presiunilor personale. Scopul nostru este de a satisface clienţii, având aceste diferenţe tot timpul în minte, prin furnizarea de servicii excelente și inovatoare, într-un mod îndrăzneţ, ambiţios şi competitiv.

Relaţiile cu clienţii sunt profunde și autentice. Colaborarea este văzută ca o modalitate de a oferi sfaturi mai eficiente. Încrederea și responsabilitatea sunt piatra de temelie a tuturor relaţiilor cu clienţii noştri.

Îmbrățișăm noile tehnologii pentru a ne lărgii și de a spori competențele. Suntem concentraţi pe fiecare client, orientaţi spre rezultate, ascultăm cu atenție, răspundem prompt. Iubim ceea ce facem, lucrăm cu pasiune, ne place să practicăm dreptul.

Pentru noi este esenţial să oferim servicii legale efective şi eficiente pe o piaţă în continuă schimbare.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat oferă o gamă largă de servicii juridice pentru problemele la fel de diverse ale clienţilor noştri, care ştiu că vor fi susținuţi în toate domeniile lor de activitate și în viața privată.

În calitate de persoane fizice vă putem ajuta la negocierea diferitelor chestiuni legate de divorţ, ne putem ocupa de conflictul pe care îl puteţi avea în calitate de chiriaş cu proprietarul, disputele cu vecinii, să vă faceţi testamentul, să vă cumpăraţi sau să vindeţi o casă, probleme legate de protecţia consumatorului şi contractul de muncă, dacă aveţi nevoie de specialişti în drept penal şi protecţia drepturilor omului.

În calitate de persoane juridice vă putem ajuta la infiinţarea unei societăţi, restructurarea şi mărirea afacerii, cumpărarea sau vinderea de proprietăţi comerciale, urmărirea debitorilor, protejarea datelor, modificarea contractelor cu angajaţii, negocierea contractelor pentru dezvoltarea de aplicaţii şi website-uri, numirea lichidatorilor pentru societăţile în faliment, litigiile cu directorii şi acţionarii, angajamentele de confidenţialitate, vânzarea şi cumpărarea de societăţi, rezolvarea problemelor fiscale şi o gamă întreagă de alte servicii.

Vrem să aveţi încredere în noi că vă vom ajuta să rezolvaţi problemele juridice cu care vă confruntaţi repede şi fără complicaţii. Când veţi deveni clientul nostru, vă promitem că:

  • IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat este condus de un avocat pe deplin implicat
  • Vom fi deschişi, abordabili și prietenoşi
  • Vă vom oferi sfaturi într-un limbaj simplu și ușor de înțeles, nu în jargon legal
  • Veți fi tratați cu respect și curtoazie
  • Vă vom ține la curent cu privire la opțiunile și evoluția cazului dumneavoastră la fiecare pas din drum
  • Onorariile noastre vor fi transparente și rezonabile
  • Calitatea este o chestiune de mândrie personală
  • Vom testa limitele legii pentru a obține cele mai bune rezultate pentru dumneavostră.

Este un angajament ambiţios de care ne mândrim!

Ar fi un privilegiu pentru noi să vă oferim şi dumneavoastră serviciile noastre legale. Noi vă putem ajuta - contactaţi-ne astăzi.

 

 

 

 

Ionaş Mihaela 

Avocat Titular

[email protected]

 

 


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.