Tehnologie

cifre pe un display de pc

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat foloseşte tehnologia pentru a-şi construi şi consolida relațiile cu clienţii şi colaboratorii. Tehnologia este un instrument puternic, o componentă esențială a modului în care ne desfăşurăm activitatea.

Nu putem ştii când poate apărea o problemă juridică care are nevoie de un răspuns imediat. Pentru aceste cazuri, avem nevoie de acces la informațiile clientului și la toate resursele cabinetului oricând şi oriunde. Doar în acest mod vom putea răspunde în mod eficient și imediat.

Informaţia este disponibilă prin intermediul Internetului, rețelei interne şi a bazelor de date computerizate ale documentelor.

Multe probleme juridice presupun în mod obișnuit foarte multe documente. În plus față de formatul tradițional pe hârtie, utilizăm tehnologii care ne permit să administrăm şi să manipulăm electronic documentele.

Am crescut eficienţa, am redus costurile de fotocopiere şi depozitare a documentelor. Folosim mai multe aplicaţii care ne ajută la depozitarea, recuperarea, arhivarea, precum și gestionarea documentelor.

Comunicarea este inima relației avocat-client. De la telefon la e-mail ne dorim să rămânem în legatură cu clienții tot timpul.

Prin intermediul video-conferinţelor putem fi faţă în faţă cu aceştia zilnic reducând totodată timpul şi costurile călătoriilor. Utilizând această tehnologie în negocieri şi tranzacţii, putem rezolva mai rapid problemele clienţilor noştri.

Utilizăm extranet-ul pentru a oferi clienților și colaboratorilor noştri acces în timp real la date confidențiale prin intermediul portalului propriu securizat. Aceasta este o soluție rentabilă și versatilă de colaborare între mai multe locații aflate la distanță, oferind un mijloc sigur de a gestiona informațiile.

Aplicațiile software personalizate, trimiterea fax-urilor electronice, facturarea electronică, ne permit să instrumentăm fiecare dosar mult mai rapid. Lucrăm îndeaproape cu specialiștii noștri IT pentru a evalua nevoile fiecarui client, identifica oportunitatea utilizării de tehnologii și a dezvolta și implementa soluții inovatoare.

Folosim laptop-uri wireless-ready şi smartphone-urile pentru a ne conecta şi atunci când nu suntem la birou. Continuăm să investim capital semnificativ în cea mai nouă tehnologie.

Astăzi nu ştim ce se schimbă mai repede: mediul de afaceri, tehnologia sau legile.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat este atent la orice schimbare pentru a se adapta în mod constant la noile situaţii și provocări.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.