Valori

drum drept inainte
Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat

oferă cel mai bun sfat şi suport pentru clienţii săi, se preocupă să obţină pentru aceştia cel mai bun rezultat posibil. Privim spre viitor, însă valorile cabinetului rămân mereu aceleaşi. Ele exprimă crezul nostru și descriu cine suntem, creează cultura cabinetulu, ne ajută să fim mai buni şi să avem un succes mai mare.

Valorile noastre sunt:

  Clienţii sunt pe primul loc

  Am pus nevoile clienţilor nostri în centrul întregii noastre activităţi. Înțelegerea, anticiparea și satisfacerea necesităților lor juridice este, pentru noi, o prioritate. Deoarece fiecare caz este diferit, mereu încercăm să vedem problemele juridice prin ochii clientului nostru astfel construim cu acesta o relaţie de lucru strânsă.

  Meticuloşi

  Domeniul dreptului necesită foarte mare atenţie şi răbdare. Scrupulozitatea este inerentă şi esenţială în analiza oricărei probleme juridice şi în furnizarea de servicii legale la cele mai înalte standarde.

  Adaptabili și abordabili

  Suntem adaptabili, abordabili și prietenoşi. Flexibilitatea de care dăm dovadă derivă din dorinţa de a participa la noi experienţe şi provocări. Suntem cu picioarele pe pământ şi îi tratăm pe toţi colaboratorii şi clienţii cu respect și demnitate.

  Îndrăzneți

  Suntem întreprinzători, curajoşi și acceptăm toate provocările pe care domeniul dreptului ni le oferă zilnic. Ne forţăm limitele pentru a fi mai buni pentru clienţii noştri, pentru a inova soluţiile pe care le oferim.

  Direcţi

  Suntem sinceri, deschişi și oneşti în toate relațiile noastre. Acționăm cu cea mai mare integritate. Încrederea este vitală pentru tot ceea ce facem.


Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.