Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat a reprezentat cu succes un client într-o contestație la executare formulată împotriva unei executări silite începute încă din anul 2011

 

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat a obținut câștig de cauză pentru un client care a avut calitatea de debitor într-un dosar de executare silită.

Creditor în cauza a fost una din cele mai mari bănci din România care a început executarea silită împotriva clientului nostru încă din 2011 pentru suma de aproximativ 200.000 lei.

În dosar a fost pus în executare silită un contract de credit care a fost garantat cu un imobil proprietatea clientului nostru.

După aproximativ 8 ani de la începerea executării silite, instanța de judecată a hotărât în favoarea clientului nostru admițând contestația la executare formulată în cauză, considerând motivele susținute de către noi ca fiind întemeiate, iar executarea silită continuată împotriva clientului nostru ca nelegală.

În același dosar, am obținut și întoarcerea executării silite, adică sumele pe care executorul judecătoresc le-a poprit de la terții care datorau clientului nostru sume de bani (bănci, angajator) să fie restituite clientului.

În speță, s-a dispus și restituirea taxei judiciare de timbru achitată de către client, iar creditorul (banca) a fost obligat și la achitarea onorariului de avocat.

În urma admiterii contestației la executare formulate de către cabinetul nostru, banca nu îl va mai putea executa silit în viitor pe client în baza aceluiași contract de credit, iar imobilul cu care a fost garantat creditul, nu va mai putea fi vândut la licitație.

Reprezentarea în instanță și coordonarea dosarului au fost asigurate de către dna. avocat Mihaela Ionas.

În cazul in care aveți întrebari referitoare la executarea silită contactați Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat.

 

 

 

 

 


    Copyright © 2015 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate.