Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat obține pentru un client care a avut calitatea de debitor în dosar, respingerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenței împotriva sa

 

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat a obținut câștig de cauză pentru un client, personă juridică, într-un litigiu privind deschiderea procedurii insolvenței împotriva sa.

Chiar dacă clientul a apelat la serviciile noastre după pronunțarea sentinței prin care tribunalul a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva acestuia, cabinetul nostru a obținut respingerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenței împotriva sa.

În prima fază, am obținut suspendarea provizorie a executării sentinţei până la soluţionarea cererii de suspendare formulată în cadrul apelului declarat împotriva aceleiaşi sentinţe, iar mai apoi, cabinetul nostru a obținut admiterea apelului și, în consecință, s-a respins cererea formulată de către creditoare având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei ca neîntemeiată.

În speță, prima instanța a considerat că debitoarea, clientul nostru, este în insolvenţă, iar împrejurarea că ulterior sesizării instanţei debitoarea a efectuat plăţi în contul creanţei pretinse de către titularul cererii de chemare în judecată, precum şi faptul că eventuala creanţă rămasă se situează sub valoarea prag, nu este de natură să conducă la o altă soluţie decât cea de admitere a cererii de deschidere a procedurii insolvenței.

În apelul formulat, am reușit să convingem curtea de apel că debitoarea, clientul nostru, nu se află în încetare de plăți și prin urmare nu sunt întrunite condițiile pentru deschiderea procedurii insolvenței.

Reprezentarea în instanță și coordonarea dosarului au fost asigurate de către dna. avocat Mihaela Ionas.

În cazul in care aveți întrebari referitoare la deschiderea procedurii insolvenței contactați Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat.

 

 

 


    Copyright © 2015 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate.