Despăgubiri pasagerilor aerieni în UEDrept societarLitigii cu profesioniștiCambia, Biletul la ordin și CeculDrept fiscalInsolvențăProtecția consumatorilorDreptul muncii și securității socialeDate, confidențialitate și Cyber SecurityDreptul FamilieiStarea civilăLitigiiExecutare silităDrept ContravenționalDrept PenalDrept execuţional penalDrepturile omului

Infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii

O infracţiune contra integrităţii corporale sau sănătăţii reprezintă o acuzație penală gravă, care poate avea numeroase efecte negative asupra vieții dumneavoastră în cazul în care sunteţi condamnat. 

Sancțiunile penale pot varia în funcție de infracţiunea pentru săvârşirea care ați fost acuzat că aţi săvârşit-o și gradul de rău, dacă este cazul, care a determinat. 

Suntem prezenţi în sălile de judecată apărând persoanele acuzate de infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii: lovirea sau alte violenţe, vătămarea corporală, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, vătămarea corporală din culpa, relele tratamente aplicate minorului, încăierarea

Dacă ați fost acuzat de o infracţiune contra integrităţii corporale sau sănătăţii aveţi nevoie de un bun avocat care să vă apere drepturile, dedicat și cu rezultate pozitive pentru clienții săi. 

Viitorul dumneavoastră este în pericol, astfel încât nu faceţi greşeala de a vă lăsa pe mâna unui avocat neexperimentat sau a unui avocat din oficiu. 

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat știe cum să lucreze cu sistemul pentru beneficiul dumneavoastră. 

Noi vom efectua o cercetare detaliată a circumstanțelor incidentului și a comportamentului organelor de cercetare penală care au precedat arestarea dumneavoastră, în timpul, şi după arestare pentru a ne asuigura dacă drepturile dumneavoastră au fost încălcate în vreun fel. 

Vom colecta informații detaliate pentru a determina care este cea mai eficientă strategie de apărare pentru situația dumneavoastră unică. 

În cazul în care dumneavoastră sau cineva drag dumneavoastră aţi fost victima unei infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii, în primul rând trebuie să faceţi plângere la poliţie.

Cu toate acestea, mulți oameni nu-și dau seama că poliția, deși are ofițeri dedicați și competenți, trebuie să ducă la îndeplinire sarcinile sale în numele orașului sau al statului, nu al dumneavoastră sau ale familiei dumneavoastră. Ca urmare, este important să contactaţi un avocat cât mai repede pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră, precum și despre sistemul juridic complicat.

Ionas Mihaela – Cabinet de Avocat este capabil să vă explice toate detaliile cazului şi să vă ajute să treceţi prin întregul proces legal complicat.

 

Victima unei infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii este, în general îndreptăţită să solicite despăgubiri. Prejudiciile produse pot fi materiale sau morale. Compensarea acestora se face de regulă prin acordarea unei sume de bani.


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.