Politica de confidențialitate

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informaţii de natură personală. Aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră şi/sau posibilitatea de a vă contacta.

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat va păstra confidenţialitatea acestor informaţii. Această politică de confidențialitate descrie cum vom colecta, proteja, utiliza și partaja informațiile colectate despre dumneavoastră pe site-ul www.ionas-law.ro.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Puteți utiliza site-ul www.ionas-law.ro, fără a divulga informații personale. Colectăm informații personale despre dumneavoastră, dacă completaţi formularele de pe site-ul nostru, inclusiv "Știri & Publicatii Alerte Sign Up". IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat foloseşte aceste informații pentru a procesa cererea dumneavoastră și, de asemenea, pentru a vă ține la curent cu privire la alte publicații, evenimente sau servicii ale IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat care considerăm că v-ar putea interesa. 

Putem include informațiile pe care ni le furnizaţi în bazele noastre de date, liste de abonați și / sau liste de contact protejate cu parolă.

Prin intermediul site-ului, puteţi să trimiteţi email-uri în ceea ce privește ocuparea forței de muncă sau alte chestiuni. Astfel de e-mailuri conțin adresa dvs. de e-mail și alte informații personale. Putem păstra această informație pentru a putea răspunde la întrebările dumneavoastră.

Noi nu vindem şi nici nu dezvăluim terților informațiile personale pe care ni le furnizați prin intermediul acestui site, cu excepția celor care pot fi cerute de organele statului.

Colectăm şi anumite informații care nu sunt personale, cum ar fi adresa IP și tipul de browser, numele site-ului de la care ați accesat site-ul nostru, paginile pe care le vizitați pe site-ul nostru, și cât de mult timp aţi petrecut pe fiecare pagină. Noi folosim aceste informații pentru a monitoriza utilizarea și pentru a îmbunătăți site-ul nostru. Noi folosim adresele IP pentru a analiza tendinţe, a administra site-ul, și a aduna informații pentru utilizarea de  agregate.

Transferurile internaționale de informații

Informațiile personale pe care le trimiteţi la IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat prin intermediul acestui site sunt trimise la serverul nostru, care se află în prezent în Germania. 

Putem transfera aceste informații cu caracter personal la orice birou al IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat. Orice e-mail trimis către site 

pot fi dirijate prin Germania destinatarului dumneavoastră, care s-ar putea afla în România sau în altă ţară. 

Prin transmiterea informațiilor cu caracter personal sunteți de acord în mod expres cu transferul acestor informații peste hotare și sunteți de acord că astfel de informații pot fi prelucrate și stocate într-o țară cu legi privind confidențialitatea care diferă de cele ale țării dumneavoastră.

Actualizări ale informațiile dvs.

Puteți solicita detalii cu privire la informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră. Totodată ne puteţi solicita să modifică sau să ştergem orice informație despre dumneavoastră. Vă puteţi exercita aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail la [email protected]

Puteţi să ne trimiteți un e-mail pentru a vă dezabona sau pentru a renunța la primirea oricăror informații de la noi.

Reorganizarea afaceri

Dacă vom reorganiza sau transfera afacerea noastră, ne-am putea transfera informațiile dvs. personale de afaceri reorganizate sau nou.

Actualizări la această politică

Data intrării în vigoare a politicii noastre de confidențialitate actualizată este indicată în partea de sus a acestei pagini. 

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestei politici, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. 

În momentul când vom aduce modificări, vom actualiza data în partea de sus a paginii și politica modificată va intra în vigoare la data revizuirii. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent.

Prin utilizarea site-ul sau trimiterea oricăror informații personale de la data intrării în vigoare a noii politici, vă exprimați acordul cu această politică.

Consimțământ

Unele informaţii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrări de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date). 

Prin accesarea şi navigarea pe acest site, consimţiţi în mod expres şi neechivoc la efectuarea acestor prelucrări.

Protectia confidenţialitătii copiilor

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocatîntelegem importanta protejării confidenţialităţii copiilor în universul interactiv online. Site-ul guvernat de această politica de confidentialitate nu este destinat sau special creat pentru copii în varstă de 13 ani sau mai mici. Politica noastră nu este aceea de a colecta sau pastra în mod intenţionat informaţii referitoare la persoanele sub 13 ani.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră (pentru care am putea percepe o taxă). Totodată aveţi dreptul  și să aibă orice informații inexacte cu privire la tine corectat.

Intrebări

Daca aveti vreo intrebare sau preocupare privind politica noastră de confidenţialitate în momentul în care vizitaţi acest site, vă rugăm formulaţi o cerere în acest sens folosind link-ul Contactaţi-ne.

 

Contact

 

Dacă aveți orice întrebări în legătură cu această politică, vă rugăm să ne contactați la:

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat

 

Adresa: Cluj-Napoca, Pta Ștefan cel Mare Nr. 19 Ap. 3

Telefon: +40 (0) 740 94 17 09

E-mail: [email protected]


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.