Termeni și condiții

Versiune actualizată la data de 1 mai 2020

 

Site-ului www.ionas-law.ro şi informaţiile pe care le conţine au drept scop furnizarea de informaţii, acte normative şi ştiri referitoare la activitatea IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat

Acceptarea condiţiilor

www.ionas-law.ro este site-ul oficial al IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat şi este pus la dispozitia utilizatorilor pentru asigurarea unei transparenţei şi unei bune înţelegeri a activităţilor IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat.

Utilizarea site-ului www.ionas-law.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunteti de acord cu termenii şi condiţiile impuse, trebuie să încetaţi accesarea acestuia.

Exonerarea de răspundere

Informațiile prezentate pe acest site:

sunt exclusiv de natură generală

nu sunt în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, complete, corecte sau actualizate

pot conţine legături spre alte site-uri asupra conţinutului cărora IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate

nu constituie servicii sau consultanţă profesională 

sunt oferite gratuit numai în scop informativ.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat face toate eforturile rezonabile pentru informații și comentarii corecte și actualizate.

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat nu garantează că site-ul nu va conţine erori sau că va întruni un anumit criteriu de performanţă sau calitate. 

Înainte de a lua orice decizie sau de a acţiona într-un mod care ar putea avea impact asupra finanţelor, afacerilor sau a dumneavoastră personal, ar trebui să cereţi opinia unui avocat.

Acest site nu reprezintă o solicitare și/ sau o ofertă de a vă reprezenta. Informațiile furnizate de dumneavoastră site-ului www.ionas-law.ro nu sunt destinate a crea și nu creează o relație avocat-client cu IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat. Trimițând către IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat sau orice membru al personalului său un e-mail prin intermediul acestui site nu creează o relație client-avocat cu IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat. 

Nu vom avea o relație avocat-client cu dumneavoastră până nu vom încheia un contract de asistenţă juridică. 

Vă solicităm să nu transmiteţi nici o informație confidențială către noi, până și dacă nu avem o relație avocat-client cu dumneavoastră.

Utilizarea acestui site se face pe propria dumneavoastră răspundere şi vă asumaţi întreaga responsabilitate şi riscul de pierderi rezultate din folosirea acestuia. 

IONAS MIHAELA – Cabinet de Avocat nu va fi responsabil pentru nici o daună, indiferent de natura sa, legată de folosirea acestui site, chiar dacă am fi ştiut sau am fi putut şti despre eventualitatea acestora.

Cele prezentate mai sus se aplică în totalitate conform legislaţiei în vigoare.

Legături la alte site-uri

Site-ul www.ionas-law.ro poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în ceea ce priveşte conţinutul. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul www.ionas-law.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat şi sunt protejate de către legislaţia română. 

Puteți vizualiza, descărca și imprima o copie a oricărei părți a site-ului pentru propriile scopuri informative, dar, în nici un caz, nu puteţi reproduce, revinde, modifica, distribui, transmite sau afișa cu scopul de a obţine profit oricare din părţile conținutul său, sau să includeţi orice parte din acest site în altă lucrare, fără permisiunea expresă scrisă a IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat .

Pentru a obține acordul scris de a utiliza conținutul site-ului www.ionas-law.ro în alt mod decât cel acordat prin licența de mai sus, vă rugăm să formulaţi o cerere la adresa de email: [email protected]

Protecția datelor cu caracter personal

Orice informație cu caracter personal pe care ne-o furnizați atunci când folosiți site-ul www.ionas-law.ro va fi utilizată în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Protecție împotriva virușilor

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat face toate eforturile pentru a verifica și testa materiale postate pe site. Vă recomandăm să rulaţi un program anti-virus pe toate materialele descărcate de pe Internet.

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat nu poate accepta nici o responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau ale sistemul de calculator, care ar putea să apară în timp ce folosiţi materiale de pe site-ul www.ionas-law.ro.

Modificarea acordului Termeni şi Condiţii

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. 

În momentul când vom aduce modificări, vom actualiza data în partea de sus a paginii și politica modificată va intra în vigoare la data revizuirii. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent.

 

Contact

Dacă aveți orice întrebări în legătură cu această politică, vă rugăm să ne contactați la:

IONAS MIHAELA - Cabinet de Avocat

 

Adresa: Cluj-Napoca, str. Pavel Rosca Nr. 7 Ap. 1, jud. Cluj

Telefon: +40 (0) 740 94 17 09

E-mail: [email protected]


    Copyright © 2019 - Ionas Mihaela - Cabinet de avocat. Cluj-Napoca Toate drepturile rezervate.